Restaurant Zuidhorn

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Zoekt u in de buurt van Zuidhorn een restaurant waar het écht prettig vertoeven is? In restaurant De Oude Mosterdfabriek is het heerlijk lunchen en uit eten, waarbij u geniet van de hoogste gastvrijheid en dat in een gezellige ambiance. Restaurant De Oude Mosterdfabriek werkt op een ambachtelijke manier met zo veel mogelijk verse en biologische producten uit de regio. Naast het restaurant beschikken wij over een zaal waar activiteiten kunnen worden georganiseerd. Zo kunt u deze zaal reserveren als vergaderruimte, maar ook kunt u hier een high tea laten plaatsvinden. Daarnaast is De Oude Mosterdfabriek als trouwlocatie zeer gewaardeerd. Wilt u een tafel reserveren of meer weten over de mogelijkheden van onze zaalverhuur? Lees dan verder en neem contact op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Het in landelijk gebied gelegen restaurant De Oude Mosterdfabriek, niet ver van Zuidhorn, onderscheidt zich door zo veel mogelijk te werken met verse en biologische producten. Veelal betreft het producten uit onze eigen regio. Zo zijn onze aardbeien en asperges afkomstig van Meinardi uit Noordbroek, het meel van de molen Joeswert in Feerwerd en bieden wij bieren van de firma Bax Bier uit Groningen. Daarnaast komt het door ons geserveerde vlees van de Limousin-koeien van slagerij Bos en Co in Baflo (Noord-Groningen). Wij houden de omvang van onze menukaart bewust beperkt. Dit helpt ons de kwaliteit te waarborgen. Bovendien serveren wij speciale, niet-alledaagse gerechten. Met enige regelmaat voeren wij veranderingen door in onze menukaart. Dit is mede afhankelijk van de producten die ons vers geleverd kunnen worden.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

De Oude Mosterdfabriek staat natuurlijk in de eerste plaats bekend als kwaliteitsrestaurant met ambachtelijke producten. Maar bij ons kunt u duidelijk meer dan alleen uit eten. Wij beschikken ook over uitstekende arrangementen omtrent zaalverhuur. Gebeurtenissen zoals vergaderingen of bruiloften worden dan ook altijd passend aangekleed met een lunch, hapjes en drankjes. Hieronder vindt u de doeleinden waarvoor De Oude Mosterdfabriek door gasten uit Zuidhorn omgeving meestal wordt bezocht:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • High tea
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Zoekt u in de omgeving van Zuidhorn een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke, verse en ambachtelijke gerechten? Of heeft u in de buurt van Zuidhorn een gelegenheid nodig voor een high tea, als vergaderruimte of als trouwlocatie? Aan al deze vragen weet restaurant De Oude Mosterdfabriek te voldoen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om te reserveren. Bel 06-53542292 of stuur een e-mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in ons unieke restaurant, dat onderscheidend is in de omgeving van Zuidhorn.