Zaalverhuur

Toplocatie voor zaalverhuur

Bent u op zoek naar een leuke zaalverhuur in noord-Nederland? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van De Oude Mosterdfabriek. Wij bieden zalen aan voor zowel leuke feesten als voor zakelijke evenementen. Bent u op zoek naar een feestzaal of een vergaderruimte? Bespreek met ons uw wensen. Wij voorzien u graag van de juiste locatie en het lekkerste voedsel. Informeer gerust naar onze buffetmogelijkheden. U benadert onze zaalverhuur via 06-53542292.

Onze mogelijkheden in zakelijk zaalverhuur

Wij bieden drie verschillende vergaderarrangementen aan. Zo kunt u exact kiezen wat voor uw vergadering en gezelschap de meest geschikte optie is. Arrangement 1 omvat een gemiddelde werkdag en duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Bij deze zaalverhuur ontvangt u uiteraard onbeperkt koffie, thee en water. Daarnaast wordt u en uw gezelschap een heerlijke lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, 2 soorten eigen gebakken brood en heerlijk beleg zoals oude en jonge boerenkaas, gedroogde ham en beenham, pruimenjam en aalbessenjam. Ook staat er voldoende vers fruit en serveren wij u onze huisgemaakte kroket. Boerenmelk en karnemelk ontbreken uiteraard ook niet.

Als u meer of minder wenst

Wilt u na al het vergader nog blijven eten? Dat kan bij arrangement 2. U kunt dan van 9.00 tot 19.30 gebruik maken van onze zaal. Naast de elementen uit arrangement 1, krijgt u bij deze optie ook een heerlijk diner aangeboden, bestaande uit een soepje, een hoofdgerecht en een dessert. Heeft u juist behoefte aan een ruimte voor slechts een paar uurtjes? Kies dan voor arrangement 3. Deze zaalverhuur duurt 3 uurtjes. Alle gasten krijgen 2 kopjes koffie en een plak vers gebakken cake. En dat al vanaf slechts € 6,- per persoon! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zaal nodig voor een feest?

Behoeft u geen zaal voor een vergadering, maar juist voor een feest? Ook dan bieden wij diverse warme en koude buffetten aan. Wij zijn namelijk niet alleen een zaal, maar ook een restaurant. De Oude Mosterdfabriek is een sfeervol etablissement in een uitgestrekt, landelijk gebied in Molenrij. Het restaurant wordt sinds april 2019 gerund door Stefan en Simone Kollumer. Zoekt u naar een zaal voor een vergadering, een heerlijk diner of een uitbundig feest? Geef uw wensen aan ons door.

Benader onze zaalverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze zaalverhuur? Bel naar 06-53542292, mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl of vul ons online contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van onze zaalverhuur.