Restaurant Warffum

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Bent u in de omgeving van Warffum op zoek naar een restaurant waar u echt aangenaam kunt uit eten? In restaurant De Oude Mosterdfabriek kunt u heerlijk lunchen of dineren. U geniet in een gemoedelijke ambiance van maximale gastvrijheid. Wij hechten extra waarde aan ambachtelijke producten, zo veel mogelijk biologisch en vers, uit onze eigen regio in Noord-Nederland. Verder staan wij bekend om onze uiteenlopende en flexibele mogelijkheden qua zaalverhuur. U kunt bij ons bijvoorbeeld een zaal reserveren als vergaderruimte of voor de organisatie van een high tea. Of wat te denken van De Oude Mosterdfabriek als charmante en comfortabele trouwlocatie? Indien u wenst te reserveren of meer informatie zou willen ontvangen over ons zaalverhuur, lees dan verder of neem even contact op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Restaurant De Oude Mosterdfabriek, dat dicht bij Warffum is gevestigd, onderscheidt zich door altijd te werken met verse, biologische en ambachtelijke ingrediënten en producten. Deze zijn vooral afkomstig uit onze eigen regio. De asperges en aardbeien die wij serveren, komen van Meinardi uit Noordbroek. Ondertussen levert de molen Joeswert in Feerwerd ons het meel en staan de bieren van Bax Bier uit Groningen op onze drankenkaart. Daarnaast is het door ons geserveerde vlees van de Limousin-koeien van slagerij Bos en Co uit Baflo afkomstig. Wij houden de omvang van onze menukaart bewust bescheiden. Mede hierdoor weten wij steeds een hoge kwaliteit waarborgen. Bovendien bieden wij bijzondere gerechten die niet zo alledaags zijn. Met enige regelmaat voeren wij wijzigingen door in ons menu. Deze zijn mede afhankelijk van de producten die ons op een bepaald moment vers geleverd kunnen worden.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Bij de meeste mensen staat De Oude Mosterdfabriek bekend als kwaliteitsrestaurant waar men in een landelijke omgeving kan genieten van verse en ambachtelijke gerechten. Maar wij zijn méér dan alleen een plaats waar u prettig kunt uit eten. We bieden immers ook uiteenlopende opties qua zaalverhuur. Onder meer vergaderingen en bruiloften zijn bij ons in goede handen. Op passende wijze weten wij deze te omlijsten met een lunch, hapjes, drankjes en eventuele aankleding. Dit zijn de doeleinden waarvoor gasten uit Warffum en omgeving het vaakst bij De Oude Mosterdfabriek uitkomen:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • High tea
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Bent u nabij Warffum op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van smaakvolle en ambachtelijke gerechten? Of heeft u in de regio Warffum een geschikte plek nodig voor een high tea, als trouwlocatie of als vergaderruimte? Restaurant De Oude Mosterdfabriek voldoet moeiteloos aan al deze wensen! Neemt u even contact met ons op? Dan stemmen we uw wensen op onze mogelijkheden af en/of maken we een reservering. Bel 06-53542292 of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u te mogen ontvangen in ons unieke restaurant. U zult er snel achter komen dat wij niet voor niets een populaire optie zijn onder de trouwlocaties, eetgelegenheden en vergaderzalen in omgeving Warffum!