Restaurant Uithuizen

Genieten bij De Oude Mosterdfabriek dichtbij Uithuizen

Wist u dat De Oude Mosterdfabriek in Molenrij, nabij Uithuizen, dé locatie is waar u heerlijk uit eten en lunchen kunt? Ook bieden wij een high tea aan en een veelzijdige zaalverhuur. Zo kunt u zowel bij ons terecht voor een vergaderruimte als wanneer u een feestzaal wilt huren. Wij horen niet voor niets tot de leukste trouwlocaties van noord-Nederland! Wat zijn uw wensen? Geef ze aan ons door vanuit Uithuizen via 06-53542292.

Lekker lunchen nabij Uithuizen

Op slechts een aantal minuten rijden van Uithuizen, zit De Oude Mosterdfabriek. Een prima afstand om even naartoe te gaan om lekker te lunchen. U geniet dan van ambachtelijk bereid en, zo mogelijk, lokaal voedsel. En kent u onze high tea al? Deze royale high tea is uiteraard voorzien van diverse smaakjes thee, die begeleid worden door onder andere verschillende zoete en hartige hapjes, koekjes en bonbons en onze huisgemaakte bittergarnituur. Wilt u bij ons lunchen of van een high tea genieten? Wij heten u van harte welkom.

Onze vergaderruimte biedt diverse arrangementen

Als u via onze zaalverhuur een vergaderruimte huurt, bieden wij u als restaurant bijpassende arrangementen aan. Zo kunt u via onze zaalverhuur zakelijk bij ons lunchen of dineren. Wij serveren u tijdens of alvorens uw vergadering in onze vergaderruimte graag een soepje, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit en onze huisgemaakte kroket. Naast lunchen kunt u in onze vergaderruimte ook royaal uit eten met uw collega’s, relaties of partners. Benader onze zaalverhuur voor alle mogelijkheden.

Een feestzaal huren nabij Uithuizen

De Oude Mosterdfabriek is meer dan een locatie om lekker bij uit eten te gaan. Zo worden wij ook genoemd tussen de leukste trouwlocaties van noord-Nederland. Kom bij ons een feestzaal huren en wij maken van uw bruiloft, verjaardag of evenement een knalfeest. Zo kunt u voorafgaand het feest lekker met uw gezelschap bij ons uit eten. Of schakel een arrangement in van onze zaalverhuur zelf. Al onze buffet arrangementen zijn van dezelfde hoge kwaliteit als wanneer u volwaardig bij ons uit eten gaat. U hoeft dus niet verder te zoeken naar trouwlocaties of feestzalen. Kom nu onze feestzaal huren!

Meer dan een restaurant alleen nabij Uithuizen

De Oude Mosterdfabriek staat bekend als zoveel meer dan een plek om bij uit eten te kunnen gaan, te lunchen of te genieten van een high tea nabij Uithuizen. U kunt bij ons ook een vergaderruimte en feestzaal huren. Zoek dus niet verder naar trouwlocaties, eetgelegenheden of vergaderzalen. Bezoek De Oude Mosterdfabriek vanuit Uithuizen of geef uw wensen aan ons door via 06-53542292 of info@deoudemosterdfabriek.nl.