Uit eten

Heerlijk uit eten in een landelijk gebied

Wilt u lekker uit eten in een sfeervolle omgeving? Kom dan langs bij De Oude Mosterdfabriek in Molenrij. Wij serveren zowel een heerlijke lunch als een volwaardig diner. Daarnaast bieden wij u de juiste locatie voor een zakelijke lunch, diner of vergadering. Wij verzorgen zelfs buffet arrangementen tijdens bruiloften, feesten en evenementen. Bel naar telefoonnummer 06-53542292 als u vanavond of binnenkort lekker uit eten wilt in De Oude Mosterdfabriek.

Onze wisselende menukaart

Als u uit eten komt bij ons, garanderen wij u dat u iets voorgeschoteld krijgt dat ambachtelijk en van, zo mogelijk, regionale producten gemaakt is. Onze aardbeien en asperges bijvoorbeeld komen van Meinardi uit Noordbroek. Het meel (voor bijvoorbeeld ons unieke bierbrood) komt van de molen Joeswert in Feerwerd. De wijn die wij graag schenken bij onze gerechten komt uit Groningen. Het vlees dat wij gebruiken komt uit noord-Nederland, van de Limousin koeien van slagerij Bos en Co. Het aanbod op onze kaart verandert elke zes weken. Benieuwd wat er nu op de kaart staat? Kom langs of reserveer alvast een tafeltje!

De ligging van De Oude Mosterdfabriek

Uit eten gaan bij De Oude Mosterdfabriek is een ware beleving. Het restaurant ligt namelijk in een prachtig, landelijk gebied. Wilt u uit eten én genieten van mooi uitzicht? Reserveer dan een tafeltje in ons prachtige restaurant. Er zijn vele sfeervolle hoekjes en plekjes te ontdekken, met elk een ander uitzicht. De Oude Mosterdfabriek wordt sinds april 2019 gerund door Stefan en Simone Kollumer. Sindsdien is het volop aangepakt. Nu staat het bekend als hét etablissement voor onder andere fietsers, wandelaars en watertoeristen. Volgt u ook?

Kiest u voor dineren of een van onze arrangementen?

Naast dat u bij ons kunt dineren, bieden wij diverse arrangementen aan. Zo zijn er diverse vergaderarrangementen. Vergaderen met uw collega’s onder het genot van een rijke lunch of volwaardig diner. Of vraag ons naar onze buffet arrangementen. Wilt u onze zaal huren voor een bruiloft, feest of evenement en wilt u daarbij wat lekkers gepresenteerd hebben? Kies dan voor een buffet arrangement. Welke keus u ook maakt, bij ons staat gastvrijheid altijd centraal.

Zin in een heerlijk avondje uit eten?

Heeft u zin om lekker uit eten te gaan bij De Oude Mosterdfabriek? Bezoek ons dan spontaan, of wees zeker van een plek door te reserveren via telefoonnummer 06-53542292, e-mailadres info@deoudemosterdfabriek.nl of laat uw wensen achter op ons online contactformulier. Wij voorzien u graag van een heerlijk avondje uit eten!