Restaurant Zoutkamp

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Bent u in de omgeving van Zoutkamp op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van verse en ambachtelijke gerechten? Een restaurant waar u gelijktijdig kunt genieten van een fijne atmosfeer en maximale gastvrijheid? Bij restaurant De Oude Mosterdfabriek kan dat allemaal. Of dit nu tijdens een lunch of een diner is. Wij werken zoveel mogelijk met ambachtelijke producten; biologisch en zo vers als maar kan. Vaak halen we deze uit onze eigen regio. Naast uit eten kunt u bij De Oude Mosterdfabriek terecht voor het huren van een zaal. Onze zaalverhuur is zeer breed inzetbaar. Mogelijke doelen zijn een vergaderruimte, een high tea of als trouwlocatie. Wenst u te reserveren of meer informatie te ontvangen? Lees verder en neem contact met ons op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Restaurant De Oude Mosterdfabriek, dat dicht bij Zoutkamp is gesitueerd, werkt met verse, biologische en ambachtelijke ingrediënten en producten. Deze zijn vooral afkomstig uit de Noord-Nederlandse regio’s, waar wij zelf ook deel van uitmaken. Zo komen de aardbeien en asperges van Meinardi uit Noordbroek en levert de molen Joeswert uit Feerwerd ons het meel. Verder serveren wij vlees van slagerij Bos en Co uit Baflo en kunt u bij ons terecht voor de bieren van Bax Bier uit Groningen. Onze menukaart wordt qua omvang bewust bescheiden gehouden. Dat is een van de redenen waardoor wij de versheid van onze gerechten kunnen garanderen. Verder voeren wij regelmatig wijzigingen door in onze menukaart. Dit hangt ook weer af van de ingrediënten en producten die ons op een bepaald ogenblik vers geleverd kunnen worden. Hoe dan ook kunt u bij ons altijd terecht voor buitengewoon heerlijke en niet-alledaagse gerechten.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Uit eten in De Oude Mosterdfabriek, dat betekent genieten van smaakvolle ambachtelijke gerechten in een landelijke omgeving. Verder kunt u bij ons een zaal huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of als trouwlocatie. Op een passende manier weten wij iedere gelegenheid te omlijsten met een lunch, hapjes, drankjes en eventuele verdere aankleding. Voor deze doeleinden komen gasten uit de omgeving van Zoutkamp meestal bij De Oude Mosterdfabriek terecht:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • High tea
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Wilt u in de regio rond Zoutkamp aangenaam uit eten en daarbij genieten van kakelverse en biologische gerechten? Of zoekt u in Zoutkamp en omgeving een geschikte locatie als vergaderruimte, voor een high tea of voor een bruiloft? De Oude Mosterdfabriek voldoet aan al deze wensen. Als u contact met ons opneemt, maken we een reservering of stemmen we uw wensen af op onze mogelijkheden. Bel 06-53542292 of stuur een e-mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons unieke restaurant. Zonder twijfel behoren wij tot de beste trouwlocaties, vergaderruimtes en restaurants in de omgeving van Zoutkamp.