Restaurant Oldehove

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Zoekt u in de omgeving van Oldehove een restaurant waar u kunt genieten van verrukkelijke ambachtelijke gerechten? En waar u ondertussen geniet van een puike atmosfeer en optimale gastvrijheid? Tijdens een lunch of diner kan dat bij restaurant De Oude Mosterdfabriek. Wij hechten grote waarde aan ambachtelijke producten, het liefst biologisch en zo vers mogelijk. Deze halen we meestal uit onze eigen regio. Bij De Oude Mosterdfabriek kunt u niet alleen uit eten. Wat te denken van onze flexibele mogelijkheden qua zaalverhuur? Onze zaal is breed inzetbaar, bijvoorbeeld als vergaderruimte of voor de organisatie van een high tea. Als trouwlocatie is De Oude Mosterdfabriek ook een zeer interessante optie. Wilt u reserveren of meer informatie? Lees dan verder en neem contact met ons op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Restaurant De Oude Mosterdfabriek, niet ver van Oldehove gevestigd, werkt met verse, biologische en ambachtelijke ingrediënten en producten. Grotendeels zijn deze afkomstig uit de Noord-Nederlandse regio’s, waar wij zelf ook onderdeel van uitmaken. De asperges en aardbeien komen bijvoorbeeld van Meinardi uit Noordbroek. Verder wordt het meel geleverd door de molen Joeswert uit Feerwerd, serveren wij bieren van het Groningse Bax Bier en is het vlees afkomstig van slagerij Bos en Co uit Baflo. Ander opvallend punt is de bescheiden omvang van onze menukaart. Dit doen we geheel bewust! Mede hierdoor weten wij de versheid van onze gerechten te garanderen. Verder voeren wij met regelmaat wijzigingen door in onze menukaart. Ook dit hangt af van de ingrediënten en producten die ons op een bepaald moment vers geleverd kunnen worden. Hoe dan ook kunt u bij ons altijd terecht voor speciale gerechten die niet alledaags zijn.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

De Oude Mosterdfabriek is een kwaliteitsrestaurant, waar u in een landelijke setting kunt genieten van ambachtelijke gerechten. Naast uit eten kunt u bij ons terecht voor het huren van een zaal. Bijvoorbeeld vergaderingen en bruiloften zijn bij ons in goede handen. Op passende wijze weten wij elk evenement vorm te geven met een lunch, hapjes, drankjes en eventuele aankleding. Voor deze doeleinden komen gasten uit Oldehove en omgeving zoal bij De Oude Mosterdfabriek terecht:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • High tea
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Wilt u in de omgeving van Oldehove heerlijk genieten in een restaurant dat gespecialiseerd is in verse en ambachtelijke gerechten? Of zoekt u in de regio Oldehove een geschikte plek voor een high tea, een bruiloft of als vergaderruimte? Bij De Oude Mosterdfabriek voldoen wij aan al deze vragen. Neemt u even contact op? Dan maken we een reservering en/of stemmen we uw wensen af op onze mogelijkheden. Bel 06-53542292 of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons unieke restaurant. U zult er dan achter komen dat wij niet voor niets een autoriteit zijn onder de trouwlocaties, restaurants en vergaderruimtes in de omgeving van Oldehove!