Restaurant Middelstum

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Zoekt u in de omgeving van Middelstum een restaurant voor een avondje echt aangenaam uit eten? In restaurant De Oude Mosterdfabriek kunt u heerlijk lunchen of dineren. Dat is genieten in een gezellige atmosfeer met maximale gastvrijheid. De Oude Mosterdfabriek hecht grote waarde aan ambachtelijke producten, zo veel mogelijk biologisch en vers, uit onze eigen regio. Verder bieden wij uiteenlopende en flexibele mogelijkheden qua zaalverhuur. U kunt bij ons bijvoorbeeld een zaal reserveren als vergaderruimte of voor de organisatie van een high tea. Of wat te denken van De Oude Mosterdfabriek als comfortabele en charmante trouwlocatie? Indien u zou willen reserveren of meer informatie wenst te ontvangen, dan kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Restaurant De Oude Mosterdfabriek, dat dicht bij Middelstum is gevestigd, werkt altijd met verse, biologische en ambachtelijke ingrediënten en producten. Deze zijn vooral afkomstig uit de Noord-Nederlandse regio’s. Zo komen de asperges en aardbeien die wij serveren van Meinardi uit Noordbroek. Intussen levert de molen Joeswert in Feerwerd ons het meel en kan uw dorst gelest worden met bier van Bax Bier uit Groningen. Verder serveren wij vlees van de Limousin-koeien van slagerij Bos en Co uit Baflo. Wij houden de omvang van onze menukaart bewust bescheiden. Wel staan hier altijd bijzondere gerechten op die niet zo alledaags zijn. Regelmatig voeren wij ook wijzigingen door in ons menu. Dit hangt mede af van de producten die ons op een bepaald moment vers geleverd kunnen worden.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Bij velen staat De Oude Mosterdfabriek bekend als kwaliteitsrestaurant waar in een landelijke omgeving genoten kan worden van verse en ambachtelijke gerechten. Maar wij zijn méér dan alleen een plaats waar men prettig kan uit eten. We bieden immers ook een grote diversiteit aan opties qua zaalverhuur. Onder andere vergaderingen en bruiloften zijn bij ons in goede handen. Op een passende manier helpen wij deze vorm te geven met een lunch, hapjes, drankjes en eventuele aankleding. Dit zijn de doeleinden waarvoor gasten uit Middelstum en omgeving vooral bij De Oude Mosterdfabriek terechtkomen:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • High tea
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Woont u in de omgeving van Middelstum en wilt u weer eens écht goed uit eten, daarbij genietend van verse en ambachtelijke gerechten? Of heeft u in de omgeving van Middelstum een locatie nodig voor een high tea, een bruiloft of als vergaderruimte? Restaurant De Oude Mosterdfabriek komt moeiteloos aan al deze wensen tegemoet! Neemt u even contact met ons op? Dan stemmen we uw wensen af op onze mogelijkheden en/of maken we een reservering. Bel 06-53542292 of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u te mogen ontvangen in ons unieke restaurant. U zult er snel achter komen dat wij niet voor niets een autoriteit zijn onder de trouwlocaties, eetgelegenheden en vergaderruimtes in de omgeving van Middelstum!