Restaurant Kloosterburen

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Zoekt u in de omgeving van Kloosterburen een restaurant waar u echt prettig uit eten kunt? In restaurant De Oude Mosterdfabriek kunt u heerlijk lunchen of dineren. Daarbij geniet u in een gemoedelijke ambiance van maximale gastvrijheid. Wij zetten extra hoog in op ambachtelijke producten, zo veel mogelijk biologisch en vers, uit de Noord-Nederlandse regio’s. Daarnaast staan wij bekend om onze veelzijdige en flexibele mogelijkheden als het gaat om zaalverhuur. Zo kunt u bij ons een zaal reserveren als vergaderruimte of voor de organisatie van een high tea. En wat te denken van De Oude Mosterdfabriek als prachtige trouwlocatie? Indien u een reservering wilt plaatsen of meer informatie wenst over ons zaalverhuur, lees dan verder en neem contact met ons op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Restaurant De Oude Mosterdfabriek, dat niet ver van Kloosterburen gelegen is, weet zich te onderscheiden door de uiterst verse en biologische ingrediënten. Deze zijn veelal afkomstig uit onze eigen regio. Onze asperges en aardbeien komen bijvoorbeeld van Meinardi uit Noordbroek, terwijl het meel van de molen Joeswert in Feerwerd afkomstig is. Verder serveren wij bieren van Bax Bier uit Groningen. Daarnaast komt het door ons geserveerde vlees van de Limousin-koeien van slagerij Bos en Co uit Baflo. Onze menukaart wordt bewust bescheiden gehouden, mede waardoor wij steeds een hoge kwaliteit weten te waarborgen. Bovendien bieden wij veelal bijzondere gerechten die niet zo alledaags zijn. Met enige regelmaat voeren wij wijzigingen door in ons menu. Dat is mede afhankelijk van de producten die ons op dat moment vers geleverd kunnen worden.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Ten eerste staat De Oude Mosterdfabriek bekend als kwaliteitsrestaurant met verse en ambachtelijke gerechten. Maar bij ons kunt u nog veel meer dan alleen een avond gezellig uit eten. Wij beschikken immers ook over uitstekende mogelijkheden omtrent zaalverhuur. Onder andere vergaderingen en bruiloften worden dan ook steeds op passende wijze aangekleed met een lunch, hapjes en drankjes. Hieronder vindt u de doeleinden waarvoor De Oude Mosterdfabriek door gasten uit Kloosterburen en omgeving doorgaans wordt bezocht:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • High tea
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Bent u in Kloosterburen en omgeving op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van overheerlijke verse, ambachtelijke gerechten? Of heeft u in de regio Kloosterburen een geschikte locatie nodig voor een high tea, als vergaderruimte of als trouwlocatie? Aan al deze vragen voldoet restaurant De Oude Mosterdfabriek moeiteloos! Neemt u even contact met ons op? Dan bespreken we samen de mogelijkheden en/of maken we een reservering. Bel 06-53542292 of stuur een e-mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u te mogen ontvangen in ons unieke restaurant, dat zonder twijfel onderscheidend genoemd mag worden in de omgeving van Kloosterburen.