Restaurant Grijpskerk

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Bent u in of nabij Grijpskerk op zoek naar een restaurant waar genoten kan worden van verse, biologische en ambachtelijke gerechten? En waar u tegelijkertijd prettig kunt vertoeven in een gemoedelijke atmosfeer met optimale gastvrijheid? Restaurant De Oude Mosterdfabriek biedt het allemaal. Behalve uit eten kunt u bij De Oude Mosterdfabriek terecht om een zaal te huren. Deze zaalverhuur is multifunctioneel inzetbaar. Zo kunt u deze inzetten voor de organisatie van een high tea, als trouwlocatie of als vergaderruimte. Wilt u een reservering maken, of wenst u meer informatie te ontvangen? Lees dan verder en neem contact met ons op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Restaurant De Oude Mosterdfabriek, niet ver van Grijpskerk verwijderd, werkt zo veel mogelijk met verse, biologische en ambachtelijke ingrediënten en producten. Het merendeel hiervan is afkomstig uit de Noord-Nederlandse regio’s waar wij zelf ook deel van uitmaken. De aardbeien en asperges zijn bijvoorbeeld van Meinardi uit Noordbroek afkomstig, terwijl het meel ons geleverd wordt door de Joeswert-molen bij Feerwerd. Verder kunt u bij ons genieten van de bieren van het Groningse Bax Bier en smullen vleesliefhebbers van vlees van slagerij Bos en Co uit Baflo. Wij werken bewust met een beperkte hoeveelheid verschillende gerechten. Mede daardoor weten wij de versheid van onze gerechten te garanderen. Verder worden er regelmatig wijzigingen in onze menukaart doorgevoerd. Dit hangt ook weer af van de ingrediënten en producten die ons op een bepaald moment vers geleverd kunnen worden. In ieder geval kunt u bij ons altijd terecht voor verse, smaakvolle en niet-alledaagse gerechten.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Lunchen of uit eten in restaurant De Oude Mosterdfabriek. Dat is gegarandeerd genieten van heerlijke ambachtelijke gerechten in een rustgevende, landelijke omgeving. U kunt bij ons ook een zaal huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of als trouwlocatie. Elke gelegenheid weten wij passend te voorzien van een lunch, hapjes, drankjes en eventueel verdere aankleding. Onze gasten, ook die uit Grijpskerk en omgeving, komen voor de volgende doeleinden meestal bij De Oude Mosterdfabriek terecht:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • High tea
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Wenst u in of rond Grijpskerk eens heerlijk uit eten te gaan in een restaurant dat echt oog heeft voor ambachtelijkheid en versheid? Of zoekt u in de buurt van Grijpskerk een geschikte plek voor een high tea, als trouwlocatie of als vergaderruimte? Bij De Oude Mosterdfabriek kan het allemaal. Neemt u even contact met ons op? Dan stemmen we binnenkort uw wensen af op de mogelijkheden die wij bieden. Neem telefonisch contact op via 06-53542292 of stuur een e-mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons bijzondere en gezellige restaurant. Zonder meer behoren wij tot de beste restaurants, trouwlocaties en vergaderruimtes in de omgeving van Grijpskerk.