Restaurant Eenrum

Maak kennis met Restaurant De Oude Mosterdfabriek

Bent u in of in de omgeving van Eenrum op zoek naar een prettig restaurant waar u kunt genieten van gerechten die gemaakt zijn van biologische en echt verse ingrediënten? Kom dan eens langs bij Restaurant De Oude Mosterdfabriek. Bij ons kunt u smullen van door ons ambachtelijk bereide heerlijkheden. En dat in een gezellige ambiance bij optimale gastvrijheid! De Oude Mosterdfabriek is niet alleen een perfecte plek voor een middagje lunchen of een avondje uit eten. Wat te denken van de mogelijkheden omtrent onze zaalverhuur? Als u bijvoorbeeld een geschikte plek zoekt voor de organisatie van een high tea, als trouwlocatie of als vergaderruimte? Als u meer informatie wilt, lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Bij Restaurant De Oude Mosterdfabriek, dat dicht bij Eenrum gelegen is, vinden wij het belangrijk zo veel mogelijk gebruik te maken van verse, biologische en ambachtelijke ingrediënten en producten. De door ons gebruikte producten zijn grotendeels ook afkomstig uit de ons omringende Noord-Nederlandse regio’s. Aardbeien en asperges bijvoorbeeld, worden geleverd door het tuinbouwbedrijf Meinardi uit Noordbroek. We gebruiken het meel van de bekende Joeswert-molen nabij Feerwerd en vleesproducten van slagerij Bos en Co uit Baflo. Bovendien kunt u voor, tijdens of na de maaltijd uw dorst lessen met bier van het Groningse Bax Bier. Wij werken bewust met een menukaart van beperkte omvang. Op deze manier weten wij de gewenste versheid van onze producten steeds te waarborgen. Verder voeren we regelmatig wijzigingen door in ons menu. Dit hangt mede samen met welke ingrediënten en producten ons op een bepaald moment vers geleverd kunnen worden. Maar in welk seizoen u De Oude Mosterdfabriek ook bezoekt, u kunt altijd genieten van verse, biologische en niet-alledaagse gerechten.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Naast het nuttigen van verrukkelijke maaltijden in een landelijke setting, kunt u bij ons terecht om een zaal te huren. Als zaalverhuurder hebben wij ruime ervaring in bijvoorbeeld de organisatie van een high tea. Ook als vergaderruimte en trouwlocatie zijn wij bijzonder populair. Iedere gelegenheid wordt door ons, uiteraard in overleg, op een passende manier voorzien van een lunch, diner, hapjes, drankjes en/of aanvullende aankleding. Gasten uit Eenrum en omgeving komen met name voor de volgende doeleinden terecht bij De Oude Mosterdfabriek:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • High tea
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Wenst u in de omgeving van Eenrum eens heerlijk uit eten te gaan, daarbij genietend van echt verse gerechten? Of zoekt u in de buurt van Eenrum een geschikte plek als trouwlocatie, vergaderruimte of voor een high tea? Wij denken bij De Oude Mosterdfabriek graag met u mee en vinden voor iedere gelegenheid de beste invulling. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we uw wensen afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 06-53542292 of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u te mogen ontvangen in ons unieke restaurant, De Oude Mosterdfabriek, dat zonder twijfel tot de beste restaurants, trouwlocaties en vergaderruimtes behoort van Eenrum en omgeving.