Restaurant Eemsmond

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Zoekt u in de omgeving van Eemsmond een restaurant waar u echt prettig kunt vertoeven? In restaurant De Oude Mosterdfabriek kunt u heerlijk lunchen en uit eten. Daarbij is het genieten van optimale gastvrijheid in een gezellige ambiance. Ons restaurant zet hoog in op ambachtelijke producten, zo veel mogelijk vers en biologisch, uit de eigen regio. Daarnaast staan wij bekend om onze uitgebreide en flexibele opties omtrent zaalverhuur. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een zaal reserveren als vergaderruimte of voor de organisatie van een high tea. Of wat te denken van De Oude Mosterdfabriek als trouwlocatie? Indien u een tafel wilt reserveren of meer informatie wilt over onze zaalverhuur, lees dan verder en neem contact met ons op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Het landelijk gelegen restaurant De Oude Mosterdfabriek, niet ver van Eemsmond, onderscheidt zich door zo veel mogelijk te werken met verse en biologische ingrediënten. Meestal zijn deze producten afkomstig uit onze eigen regio. Zo komen onze asperges en aardbeien van Meinardi uit Noordbroek, het meel van de molen Joeswert in Feerwerd en serveren wij bieren van Bax Bier uit Groningen. Daarnaast komt het door ons geserveerde vlees van de Limousin-koeien van slagerij Bos en Co uit Baflo. Wij werken bewust met een menukaart van bescheiden omvang. Mede hierdoor weten wij de kwaliteit te waarborgen. Bovendien bieden wij veelal bijzondere en niet-alledaagse gerechten. Met enige regelmaat voeren wij wijzigingen door in ons menu, wat mede afhankelijk is van de (seizoens)producten die ons vers geleverd kunnen worden.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Uiteraard staat De Oude Mosterdfabriek ten eerste bekend als kwaliteitsrestaurant met ambachtelijke producten. Bij ons kunt u echter beduidend meer dan alleen uit eten. Wij beschikken ook over uitstekende arrangementen als het gaat om zaalverhuur. Evenementen zoals vergaderingen of bruiloften worden dan ook steeds op passende wijze aangekleed met een lunch, hapjes en drankjes. Hieronder vindt u de doeleinden waarvoor De Oude Mosterdfabriek door gasten uit Eemsmond en omgeving doorgaans wordt ingezet:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • High tea
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Bent u in de omgeving van Eemsmond op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke, verse en ambachtelijke gerechten? Of heeft u in de regio Eemsmond een locatie nodig voor een high tea of als vergaderruimte of trouwlocatie? Aan al deze vragen weet restaurant De Oude Mosterdfabriek moeiteloos te voldoen! Als u contact met ons opneemt, dan bespreken we samen de mogelijkheden en/of maken we een reservering. Bel 06-53542292 of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij hopen u te mogen ontvangen in ons unieke restaurant, dat zonder twijfel onderscheidend is in de omgeving van Eemsmond.