Restaurant Lauwersoog

Welkom bij De Oude Mosterdfabriek

Zoekt u in of in de omgeving van Lauwersoog een restaurant waar u kunt genieten van gerechten die ambachtelijk bereid zijn? Waar verse en biologische producten belangrijk worden gevonden? Restaurant De Oude Mosterdfabriek voldoet volledig aan deze wens! Bovendien is het bij ons goed vertoeven in een gezellige ambiance en realiseren wij een optimale gastvrijheid. De Oude Mosterdfabriek is niet alleen geschikt voor een middagje lunchen of een avondje uit eten. Heeft u de mogelijkheden die wij bieden omtrent zaalverhuur al bestudeerd? Bij ons kunt u een zaal huren voor bijvoorbeeld de organisatie van een high tea, als trouwlocatie of als vergaderruimte. Wilt u reserveren of zou u meer informatie willen ontvangen? Lees snel verder en neem contact op.

Genieten van verse en biologische producten uit de regio!

Restaurant De Oude Mosterdfabriek, dicht bij Lauwersoog gelegen, werkt waar mogelijk met verse, biologische en ambachtelijke ingrediënten en producten. Deze zijn veelal afkomstig uit onze eigen regio. Zo levert Meinardi uit Noordbroek ons aardbeien en asperges en maken wij gebruik van het meel van de Joeswert-molen bij Feerwerd. Als u fan van vlees bent, dan geniet u bij De Oude Mosterdfabriek van het vlees van slagerij Bos en Co uit Baflo. En wanneer u bierliefhebber bent, dan kunt u bij ons de heerlijke bieren van Bax Bier uit Groningen uitproberen. Verder werken wij bewust met een menukaart van beperkte omvang. Wij willen immers de versheid van onze gerechten kunnen garanderen. Bovendien worden er vrij regelmatig wijzigingen in onze menukaart doorgevoerd. Ook dit heeft mede te maken met de ingrediënten en producten die ons op een bepaald moment vers geleverd kunnen worden. Hoe dan ook zit u bij ons altijd goed als u wilt genieten van een heerlijk, vers en niet-alledaags gerecht.

Winsum

Mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek

Wanneer u komt lunchen of uit eten in restaurant De Oude Mosterdfabriek, dan geniet u gegarandeerd van verrukkelijke gerechten in een landelijke, rustgevende setting. Verder kunt u bij ons een zaal huren voor bijvoorbeeld een high tea, vergaderingen of als trouwlocatie. Iedere gelegenheid voorzien wij op een passende manier van een lunch, diner, hapjes, drankjes en/of eventueel verdere aankleding. Gasten uit Lauwersoog en omgeving komen geregeld voor de volgende doeleinden bij De Oude Mosterdfabriek:

  • Restaurant: lunchen of uit eten
  • Vergaderruimte
  • Trouwlocatie
  • High tea
  • Feestzaal huren voor overige doeleinden

Maak een reservering

Heeft u zin om in de omgeving van Lauwersoog heerlijk uit eten te gaan en wenst u dit te doen in een restaurant dat echt oog heeft voor verse producten, ambachtelijkheid en gastvrijheid? Of zoekt u in de buurt van Lauwersoog een prettige plek als trouwlocatie, vergaderruimte of voor een high tea? Bij De Oude Mosterdfabriek denken we graag met u mee en vinden we voor elk vraagstuk de juiste oplossing. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we uw wensen met onze mogelijkheden afstemmen. Bel 06-53542292 of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wie weet mogen we u dan binnenkort ontvangen in ons unieke restaurant. Zonder meer behoort De Oude Mosterdfabriek tot de beste restaurants, trouwlocaties en vergaderruimtes in de omgeving van Lauwersoog.