High tea

Zin in een high tea?

Heeft u zin in een high tea? Maak dan een afspraak bij De Oude Mosterdfabriek in Molenrij. Wij bieden zowel een standaard als een luxe high tea aan. Omdat ons restaurant te vinden is in een prachtig en rustig landelijk gebied, kunt u ten volste genieten van uw theetje. Lees snel verder om meer te ontdekken over onze high tea of laat u verrassen en reserveer direct via 06-53542292.

Onze high tea mogelijkheden

Zoals gezegd kunt u bij ons kiezen uit een standaard en luxe high tea. Onze standaard variant kost slechts € 18,50 per persoon. Daarvoor krijgt u verschillende minibroodjes met o.a. gerookte zalm en gedroogde ham. Ook krijgt u twee verschillende soorten quiche voorgeschoteld. Uiteraard mogen ook de scones met clodded cream en verschillende soorten koekjes en bonbons niet ontbreken. Tot slot presenteren wij u onze huisgemaakte bitterballen. Voor bij al dit lekkers staat er natuurlijk onbeperkt verschillende soorten thee voor u klaar.

Als u kiest voor de luxe variant

De luxe variant lijkt grotendeels op de standaard, maar is wat uitgebreider. U betaalt € 21,50 en geniet dan, naast bovenstaande, ook nog eens van een seizoenssoepje, hartige scones en diverse variaties aan Petit fours en muffins. Bent u naast een leuke plek voor een kop thee ook nog op zoek naar een locatie voor een gezellige lunch of een volwaardig diner? Bekijk dan ook onze lunch- en dinerkaart. Wij bieden diverse soepen, broodjes, maaltijdsalades en plate gerechten als lunch en wisselen onze dinerkaart elke 6 weken. U kunt er in elk geval van uitgaan dat alles ambachtelijk, vers en zo mogelijk van regionale producten gemaakt is.

Meer over ons restaurant

De Oude Mosterdfabriek wordt sinds april 2019 gerund door Stefan en Simone Kollumer. Het restaurant ligt in een prachtig landelijk gebied. Neem bijvoorbeeld plaats aan ons terras aan het water. Of ontdek een ander sfeervol hoekje met prachtig uitzicht. Zeker voor liefhebbers van het buitenleven, zoals fietsen, wandelaars en watertoeristen, is De Oude Mosterdfabriek dé perfecte uitvalsbasis. Kom ook langs voor een high tea, lunch of diner of overweeg eens een high wine.

reserveer direct onze (luxe) high tea

Heeft u zin in onze (luxe) high tea? Neem dan contact met De Oude Mosterdfabriek op. Bel naar telefoonnummer 06-53542292, laat uw wensen achter op ons online contactformulier of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Dan voorzien wij u en uw gezelschap straks graag van een rijk gevulde high tea!