Feestzaal huren

Vier uw feest in onze feestzaal

Wilt u een feestzaal huren in het prachtige landelijke gebied van noord-Nederland? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij De Oude Mosterdfabriek. Bij ons kunt u een mooie zaal huren voor uw bruiloft, feest of evenement. Bovendien bieden wij, als ervaren restaurant, ook diverse buffet arrangementen aan. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees verder of maak een afspraak met ons via 06-53542292 als u een feestzaal wilt huren!

Genieten van eten in onze feestzaal

Wij zorgen er graag voor dat uw gasten niets tekort komen in onze feestzaal. Zo bieden wij diverse buffet arrangementen aan. Voor iedereen en elk soort feest zit er wel een geschikte optie tussen. De meest eenvoudige variant is het koude buffet. Deze bestaat uit huisgebakken brood met kruidenboter en een mooi opgemaakte vis- en vlees salade op een spiegel. Ons warme buffet daarentegen bestaat uit drie warme gerechten. U kunt dan kiezen tussen zalm met witte wijnsaus, runderstoof, varkensvlees met champignonsaus, gehaktballetjes met satésaus en kipkerrie. Uiteraard vergezeld door rijst, friet en gebakken aardappeltjes.

Dit buffet is een volwaardig diner

Als u het iets royaler mag, dan bieden onze luxere buffetten uitkomst. Buffet 2 is net als ons warme buffet (Buffet 1), maar deze is vooraf aangevuld met een heerlijk soepje met brood en kruidenboter en de koude vis- en vleessalade. Als u ook nog zin heeft in een heerlijk dessert, is buffet 3 zeer geschikt. Dit buffet is gelijk aan Buffet 2, maar wordt afgesloten met omelet siberiennen. In welk buffet heeft u zin als u onze zaal komt huren? Neem contact met ons op als u een zaal wilt huren, inclusief heerlijk diner.

Waarom bij ons een zaal huren?

Wij leggen u graag uit waarom het verstandig is uw feest in onze feestzaal te geven. Een belangrijke reden is dat wij geen standaard zaalverhuur zijn. Omdat wij juist een gezellig etablissement zijn, haalt u uw feest direct naar een hoger niveau. Ons restaurant ligt in een romantisch, landelijk gebied in Molenrij. Sinds 9 mei 2014 zijn Stefan en Simone Kollumer de eigenaren. Wat hen zo aanspreekt aan het pand, is de ongedwongen integratie van de natuur om het restaurant heen. Zo ligt het terras aan het water en zijn overal sfeervolle hoekjes te vinden. Kies ook voor De Oude Mosterdfabriek als locatie!

Besluit nu onze feestzaal te huren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze feestzaal? Neem contact met ons op als u graag deze sfeervolle ruimte wilt huren. Bel naar 06-53542292, mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier als u onze feestzaal wilt huren.