Restaurant Delfzijl

Op zoek naar een sfeervol restaurant nabij Delfzijl?

Wilt u in de omgeving van Delfzijl gezellig gaan lunchen, heerlijk uit eten of genieten van een royale high tea? Breng dan een bezoekje aan De Oude Mosterdfabriek in Molenrij. Wij staan tevens bekend als een van de gezelligste trouwlocaties van noord-Nederland. Bij ons kunt u precies de juiste feestzaal huren. Maar ook als u een vergaderruimte behoeft, biedt onze zaalverhuur de uitkomst. Geef uw wensen aan ons door via 06-53542292 vanuit Delfzijl.

Bij ons kunt u ontspannen lunchen

Heeft u in Delfzijl zin om heerlijk te gaan lunchen of te genieten van een royale high tea? Kom naar De Oude Mosterdfabriek! Op onze lunchkaart staat voor ieder wel wat wils. Wij bereiden al onze gerechten zoveel mogelijk ambachtelijk en met regionale producten. Heeft u meer zin in onze high tea? Hierbij krijgt u verschillende zoete en hartige hapjes, onze huisgemaakte bittergarnituur en uiteraard diverse smaken thee. Kortom, kom bij ons lunchen of reserveer een high tea!

Zakelijk lunchen vanuit Delfzijl in onze vergaderruimte

Heeft u de opdracht gekregen een vergaderruimte te huren? Kijk dan eens rustig rond bij onze zaalverhuur. Wij verzorgen vergaderarrangementen vanaf € 6,- per persoon. U kunt ook meteen met uw gezelschap bij ons lunchen. Als u in onze vergaderruimte komt lunchen, trakteren wij u op soep, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit en onze huisgemaakte kroket. Interesse in deze lunch? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zakelijk uit eten? Bekijk de opties bij onze zaalverhuur en reserveer een vergaderruimte.

Een feestzaal huren bij ons restaurant

Bent u op zoek naar leuke trouwlocaties? Of zoekt u naar een mooie feestzaal om te huren? Als u een ruimte reserveert via onze zaalverhuur, dan hoeft u niet meer op zoek naar een plek waar u die dag uit eten kunt. Wij zijn namelijk een prettige locatie voor een bruiloft, vergadering of feest én een restaurant waar u heerlijk uit eten kunt. Wij onderscheiden ons van andere trouwlocaties, doordat wij diverse arrangementen aanbieden waarmee u volwaardig uit eten kunt. Neem contact met ons vanuit Delfzijl op als u een feestzaal wilt huren.

Reserveer vanuit Delfzijl een tafel in ons restaurant

Dus, wilt u ergens lekker komen lunchen nabij Delfzijl? Genieten van een high tea? Volwaardig uit eten? Of bent u op zoek naar een vergaderruimte of interessante trouwlocaties? De Oude Mosterdfabriek biedt in al deze gevallen de uitkomst. Bel naar 06-53542292 of mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Dan zorgen wij dat uw bezoekje vanuit Delfzijl de moeite waard is!