Restaurant Appingedam

Bezoek ons sfeervolle restaurant nabij Appingedam

Heeft u zin om gezellig te lunchen, heerlijk uit eten te gaan of te genieten van een royale high tea nabij Appingedam? Kom dan langs bij De Oude Mosterdfabriek in Molenrij. Daarnaast staan wij bekend als een van de gezelligste trouwlocaties van noord-Nederland. Ook voor andere gelegenheden kunt u een prima feestzaal huren. Of huur een vergaderruimte via onze zaalverhuur. Laat vanuit Appingedam weten wat wij voor u mogen betekenen via 06-53542292.

Een heerlijke locatie nabij Appingedam om te lunchen

Bent u op zoek naar een gezellige plek nabij Appingedam waar u heerlijk kunt lunchen of terecht kunt voor een high tea? Bezoek restaurant De Oude Mosterdfabriek! Onze lunchkaart bevat voor ieder wat wils. Al onze gerechten worden zoveel mogelijk ambachtelijk en met regionale producten bereid. Als u kiest voor onze high tea, ontvangt u verschillende zoete en hartige hapjes, onze huisgemaakte bittergarnituur en uiteraard diverse smaken thee. Dus, wat gaat het worden? Komt u zo gezellig bij ons lunchen of reserveert u liever een high tea?

Zakelijk lunchen in onze vergaderruimte

Bent u op zoek naar een degelijke vergaderruimte? Benader ons dan voor onze zaalverhuur. Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan vanaf € 6,- per persoon. U kunt ook meteen met uw gezelschap in onze vergaderruimte komen lunchen. Heerlijk genieten van soep, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit en onze huisgemaakte kroket. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van zakelijk lunchen? Of wilt u met uw collega’s, relaties of partners bij ons uit eten? Bekijk de arrangementen van onze zaalverhuur en reserveer een vergaderruimte.

Winsum

Bij ons restaurant kunt u ook een feestzaal huren

Wist u dat De Oude Mosterdfabriek bekend staat als een van de leukste trouwlocaties in noord-Nederland? Bij onze zaalverhuur kunt u namelijk ook een feestzaal huren. Het ideale aan ons als trouwlocatie, is dat u niet meer op zoek hoeft naar een plek waar u uit eten kunt. Wij zijn namelijk zowel een feestzaal waar u kunt feesten als een restaurant waar u heerlijk uit eten kunt. Omdat wij diverse arrangementen aanbieden die gelijk staan aan volwaardig uit eten gaan, onderscheiden wij ons van andere trouwlocaties nabij Appingedam. Maak een afspraak als ook u een feestzaal wilt huren.

Maak een afspraak vanuit Appingedam in ons restaurant

Kortom, kom gezellig nabij Appingedam lunchen, genieten van een high tea of heerlijk uit eten in De Oude Mosterdfabriek. U kunt ook een vergaderruimte boeken. Of neem ons mee als optie voor interessante trouwlocaties. Wat uw verzoek ook is, bel naar 06-53542292 of stuur een mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl. Wij zorgen compleet aan uw wensen vanuit Appingedam te voldoen!